Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshop/lezing Jod en ongeaccepteerde planeten

Voel jij je ook anders dan anderen, of ook steeds op zoek? Misschien wel buitenbeentje van de familie of je regelmatig eenzaam voelen. Vaak een extra stap moeten maken of geduld moeten hebben om je doel te bereiken, m.a.w. veel gaat met een ommetje. Het is allemaal te verklaren vanuit twee bijzondere aspecten in de geboortehoroscopen. Bijzonder interessant en veel over te vertellen. Het is namelijk een groot talent! Te weten dat het zoeken blijft maar vooral te genieten van de reis ernaar toe, kan al heel veel rust opleveren. En de vragen te kunnen beantwoorden, geeft vaak een enorme opluchting en ineens kan jij je meer richten op je eigen doelen, want je bent ze nu meer bewust!
Graag vertel ik jullie over deze twee fenomenen zodat je meer duidelijk wordt wat het inhoud en wat je ermee kunt doen. Want het kan nogal wat vertellen over jouw karakter, over wie je graag zou willen zijn in deze wereld! En welke onderwerpen juist zo belangrijk zijn voor jou.

Denk je na dit lezen een Jod te hebben of ongeaspecteerde planeten? Stuur mij dan even een email met je naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats dan kan ik dat voor je nakijken. Ook ouders van kinderen met een Jod of ongeaspecteerde planeten kunnen er veel baat bij hebben want hoe ga je om met een Jod-kind of een kind met ongeaspecteerde planeten?

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren