Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kinderanalyse:

Nieuwsgierig  naar het karakter van je kind? Of...je kind kan totaal anders in elkaar zitten dan jij en wat nu? Het kan lastig zijn om te begrijpen hoe anders dat precies is en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Ook met diverse andere vragen rondom het welzijn van je kind kun je bij mij terecht. Iedere analyse is er op gericht om jouw zoon of dochter zo goed mogelijk te begrijpen, zodat dit je kind helemaal ten goede kan komen.

Soms kan het nodig zijn om ook de karakters van andere gezinsleden te analyseren, om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren kijken we dan ook naar de andere geboortehoroscopen in het gezin. Neem s.v.p.contact met me op om te bespreken wat voor jullie op dit moment het beste is.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren