Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Karakteranalyses

Op sommige momenten kun je behoefte hebben aan meer informatie over specifieke thema’s in jouw leven. Bijvoorbeeld: Wat wil je nu echt gaan doen? Waar zitten je échte talenten? Waarom loop je steeds tegen datzelfde item aan en hoe zou je dit kunnen veranderen? Of hoe je het beste om kunt gaan met relaties of met je jeugdervaringen, je familie, of een bepaalde angst. 

Dit en vele andere thema’s, zijn te verklaren vanuit je geboortehoroscoop. Je geboortegegevens zijn namelijk de sleutel tot de kern, van wie jij ten diepste bent. Ik noem het je streepjescode. Als je die gegevens in handen hebt, begrijp je jezelf beter, maar jij ook de wereld om je heen. En kun je er mee leren omgaan op een manier die goed is voor jou om zo een gemakkelijker (gelukkiger) leven te kunnen leiden.

 

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren