Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Evenementen & Lezingen

Djojdagen

Kom je ook naar de Djojdagen op 29 augustus en 1 september 2020?

Ik ben er ook op beide dagen! Ik vertel jullie in 60 minuten, hoe een geboortehoroscoop werkt en wat je er allemaal mee kunt doen! En over de workshop, waarin jezelf met je eigen geboortehoroscoop aan de slag kunt gaan.

Zaterdag 31 augustus, tijd: volgt nog

Zondag 1 september, tijd: 17 uur

zie de website van djoj

Contact

Free to be me

Wil je als beginnend of gevorderde ondernemer of gewoon als mens eens goed voor jezelf weten waar je staat en jezelf nu eens écht leren kennen? Want….als je weet wie je bent en wat je kan betekenen voor anderen, en weet waar je innerlijke drive zit, dan kun jij je kompas gaan volgen!

Daarbij hoort een positieve money-mindset en weten wat er als programma op de achtergrond kan draaien die je net niet laat bereiken wat je wel zou willen. Via paardencoaching kan Katinka je daar prachtig bij helpen! En sowieso wordt er op deze dag een hele mooie foto van jou gemaakt, om het juiste over te brengen in wie je écht bent. En ik ga jullie vertellen hoe je op eenvoudige wijze via je geboortekaart (het universum) heel veel over jezelf aan de weet kunt komen. Wil je dit allemaal op ons EVENT beleven? Voor de kosten hoef je het niet te laten! Bekijk nog even onze flyer!

Wil je graag komen? Schrijf je dan nu in!

https://www.nuri.nu/events-1/event-free-to-be-me

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren