Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Cursussen

1. Basiscursus.
Jaar 1. Je begint met de basiscursus. Deze bestaat uit 10 delen van 2,5 uur of overdag of ’s avonds. De keuze van het dagdeel gaat altijd in overleg met de cursisten die zich opgeven.

Beginnerscursus: 

Voordat we beginnen krijg jij je geboortehoroscoopplaatje en de syllabus uitgedeeld. Je leert in 10 lessen je eigen geboortehoroscoop in de basis te beschrijven. Daarvoor gebruiken we verschillende boeken, die goed aansluiten bij de opdrachten. Er is voor jullie een cursistenbibliotheek waaruit je de benodigde boeken gratis kunt lenen.

Daarnaast leer je van alles over je karakter, je talenten, je valkuilen. Doordat je in een groepje zit, kunnen jullie elkaar heel mooi spiegelen. De groepjes (nu maximaal 6) worden eigenlijk altijd als heel fijn en eerlijk ervaren. Naast de lesstof prikken we allerlei onderwerpen aan die ter sprake komen. Je krijgt dan individuele opdrachten mee naar huis, hoe je hieraan kunt werken. Eigenlijk krijg je elke les ook een individuele kleine sessie om aan jezelf te kunnen werken. Alleen als je dat wil natuurlijk! De volgende les komen we tot aan de pauze terug op alle gemaakte opdrachten of vragen. Na de pauze gaan we weer nieuwe stof behandelen. Dus je leert jezelf te beschrijven zoals het universum dat aangeeft. We verkennen ieders horoscoop via een PowerPoint presentatie incl. de lesstof.

Huiswerk voor de volgende les. Je kunt er net zoveel uren in steken als je wil. Het is aan jou. Maar voor de vragen op zich kun je 2 uur huiswerk rekenen per les. Lessen zijn om de 2 a 3 weken. Met uitzondering van december en juli en augustus.


2. Vervolgcursus 1.
Jaar 2. We gaan hier meer de diepte in. 10 lessen van 2,5 uur.

Eén planeet per les wordt zoveel mogelijk individueel bekeken. Vanuit de eerste cursus heb jij je basisgegevens uitgewerkt, maar wat doe je daar dan verder mee? En…. je hebt daar al wel aangewerkt, maar we gaan nu nog een stap verder. Hierbij passen we ook de Jungiaanse psychologie toe. Van projectiemechanismen tot verhoudingen in je vrouwelijke en mannelijke kant en wat synchroniciteit in je leven kan betekenen etc. Het Kaizen-systeem en nog veel meer. Kijk maar eens welke workshops ik geef. Dat komt allemaal in de lessen wel ergens ter sprake! Waar we ook naar kijken is: Waar zitten nog steeds overtuigingen die je in de weg kunnen zitten. Heel mooie aanvullingen om jezelf nog veel beter te leren kennen en vooral….. hoe je dat gaat aanpakken om jezelf een meer vrij leven te gunnen. Erg leerzame stof over jezelf.

Jezelf kennen is eigenlijk zo ontzettend belangrijk om nog meer persoonlijke groei tot stand te brengen!


3. Vervolgcursus 2. 
Jaar 3. We gaan hier nog verder op de stof in samen met de Jungiaanse psychologie. 10 lessen van 2,5 uur.

Je leert in deze cursus vooral hoe mensen naar jou reageren en jij naar de ander. Waar ligt dat dan aan. Weten wat psychologisch gezien van jou is en wat bij de ander hoort of neem je dat over of trek jij je dat aan terwijl dat niet de bedoeling is. Bijvoorbeeld hoe werkt jouw afweermechanisme. En hoe breng je een goede structuur aan in je leven, die voor jou een veel gemakkelijker leven geeft. We gaan kijken naar transits en jaarhoroscopen. Welke onderwerpen in dat jaar vooral de revue gaan passeren. En bijv. de Saturnus rondgang. Saturnus loopt 29 jaar door je gehele geboortehoroscoop (allerlei persoonlijke gebieden). Op welk gebied wordt er vooral getrokken? Moet je gaan opschonen en opruimen of juist je maatschappelijk nu van je goede kant laten zien of juist eens goed voor jezelf gaan zorgen etc. Een cursus om veel over jezelf en de ander te leren, waardoor je leven een stuk gemakkelijker kan worden.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren