Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Mieke

Ik ben geboren op 31 juli 1959 en opgegroeid in de waterrijke omgeving van Giethoorn. De waterlelies zijn dan ook mijn favoriete bloemen; hoe mooi ze zich openen en de zonnestralen vangen. Ik hou van symbolen; de bloem vertolkt hoe je door zonne-energie kunt stralen! Dat is meteen mijn passie, ik gun eenieder te kunnen stralen als een prachtige waterlelie, jouw hart te laten spreken en te doen wat je zo graag zou willen! Daarom help ik je graag met je persoonlijke ontwikkeling. Hoe mooi is het dat je blauwdruk al klaarligt. Het universum heeft dat al geregeld. Je geboortehoroscoop geeft alle facetten van je karakter weer, net als de vele mooie bloembaadjes van de waterlelie.

Ik moet je heel eerlijk vertellen dat ik eerst erg sceptisch stond tegenover astrologie. Dat kan toch niet waar zijn? Toen ik vanaf 2006 met de 4-jarige astrologieopleiding bij Karen Hamaker begon, kon ik het echt ervaren. Na ruim 10 jaar praktijkervaring weet ik het inmiddels zeker. Ongelooflijk wat je uit een geboortehoroscoop kunt halen. Hoe je daar anderen een dienst mee kunt bewijzen; bevestigen wat mensen wel voelen maar nog niet durven of doen. Naast het maken van een karakteranalyse kan ik je ook coachen om je pad te bewandelen: wie je in wezen zo graag wil zijn!

 

Ik heb na de 4-jarige opleiding nog een 3-jarige opleiding in Jungiaanse psychologie gevolgd bij Karen Hamaker. Wat een verrijking was dat naast de astrologie. Ik vind het dan ook een must om de astrologie te verrijken met deze toevoeging. Verder heb ik 2 jaar een intensieve training gevolgd bij Ludy Hoogeveen om veel van mijn eigen projecties en valkuilen naar boven te halen. Meesterlijk hoe zij dat deed en ik heb daar heel veel geleerd. Daarom is mijn workshop-aanbod zo groot. Mijn nieuwsgierigheid naar de psychologie van de mens is niet te stoppen en ik lees heel veel boeken waardoor ik verschillende workshops kan aanbieden. Dat doe ik met heel veel plezier. Mijn powerpoint is mijn vriendje die mij de structuur biedt!

Ja … en ik heb zelf ook zo mijn pad bewandeld. Dat ging niet altijd over rozen. Ik weet wat langdurig gepest worden kan veroorzaken. En ik weet wat het is om een depressie door te maken. Na de astrologie te bestuderen kreeg ik in de gaten wat ik echt zou willen. Nu ben ik ongelooflijk blij dat wat ik heb ervaren om te kunnen zetten naar een positieve energie. Ik ben zo ontzettend blij met mijn praktijk, waarin ik naast karakteranalyses, cursussen en workshops ook jongvolwassenen begeleid. Het is erg dankbaar werk, en wat werken zij hard aan zichzelf.

Ik ben een rijk mens, die niet gaat stoppen wanneer ik met pensioen zou kunnen. Mijn werk is fantastisch! Mijn kernbegrippen zijn: respect - voor jezelf opkomen - laten zien waar je goed in bent - doen waar je hart ligt - waar je blij van wordt - genieten!

Ik hoop je snel een keer in mijn praktijk te mogen ontmoeten. Je kunt ook altijd even een verkennend gesprek vragen door mij even te appen of te bellen.

Graag tot ziens. Mieke.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren