Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Coaching

We gaan als eerste via een gesprek en je geboortehoroscoop-analyse op zoek naar de eventuele problematiek of waar je graag aan wil werken. Dit wordt direct in kaart gebracht. Op papier krijg je heel veel tools mee naar huis. Waar zit je kracht en waar zitten je valkuilen. Naast de geboortehoroscoop werk ik vanuit de Jungiaanse psychologie (ook wel dieptepsychologie genoemd). Een oppervlakkig verhaal zal je bij mij niet horen. We proberen het bij de wortel aan te pakken. Daarna kijken we samen in welk tempo je het eventueel wil vervolgen. Vaak doen we dat stap voor stap. Eventueel kleine stapjes als dat nodig is. Je leert ook hier te luisteren naar je eigen lijf en mind in wat je op dat moment aankan. Daarnaast kijk ik ook vaak naar waar je eventuele belemmeringen kunnen zitten. Weet je meer over jezelf en ken jij je eerste stap(pen) dan ga je aan de slag.

 

Er zijn nu 3 opties:

1. Je gaat zelf aan de slag en komt later met eventuele vragen.

2. Je kunt aanschuiven in een kleine sessiegroep waar we gezamenlijk individuele problematiek behandelen. Dit zijn groepjes vanuit een veilige setting. De ervaring leert dat het ook groepen worden die elkaar enorm stimuleren. Zo heb je meer een stok achter de deur. De kosten voor deze groeps-sessies zijn heel laag zodat het voor iedereen toegankelijk is.

3. Je spreekt met mij een vervolgdatum af om 1 op 1  de voortgang te bespreken.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren